Naša redovna usluga je pojedinačni prevoz putnika (shuttle services), kao i grupni za koji Vam nudimo i posebne popuste. Putuj Udobno pruža uslugu kombi prevoza do Crne Gore po principu prevoza putnika od vrata do vrata. To znači da Vi sami određujete mesto polaska i krajnje odredište.

Nudimo Vam i uslugu najma vozila isključivo sa našim vozačem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove. Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama.

Prevoz robe za Crnu Goru poverite proverenoj agenciji, kao što je naša. Mnogi vozači sa dužim stažom tvrde da im svaka vožnja za Montenegro unosi malu tremu. Naravno to ne važi za naše vozače koji su profesionalci u svom poslu.

Putnicima dajemo mogućnost da samostalno odrede broj i dužinu pauza, kao i još mnogo drugih pogodnosti. U poslednjoj deceniji, kombi i minibus prevoz je doživeo veliku ekspanziju, kako kod nas, tako i širom Evrope, jer je komforniji i prijatniji od putovanja autobusom, a povoljniji od putovanja automobilom. Prednost prevoza putnika kombijem i minibusom je https://taxi-travel.me/ u usluzi dolaska na adresu putnika odvoz do željenog mesta i smeštaja. Uslugu kombi prevoza putnika možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona.

Naš vozni park čine sigurna i kvalitetna kombi vozila koja garantuju udobnost i bezbednost. Specifikacija za G-Klasu ne uključuje samo čvrstinu i superiornost van puta, već i veću dinamiku vožnje i komfor na asfaltu. Na putu, G-Klasa je agilna kao što je i udobna i daje vozaču bolji osećaj pri upravljanju. Kabina Mercedesa GLE je prostrana, i putnici na prednjim i zadnjim sedištima imaju dovoljno prostora za glavu i kolena a i prtljažnik je dovoljno prostran veličine  690l. Ako tražite luksuzni prevoz sa dostra komfora onda je Mercedes GLE pravi auto za vas. Ovo vozilo može da zadovolji sve vaše SUV potrebe u luksuznom stilu  sa zatamnjenim staklima.

px’/>

https://taxi-travel.me/

Trabalhe Conosco